De atleten van Team NL zullen opnieuw gebruik maken van de M line matrassen tijdens de Olympische Spelen. De Nederlandse matrasspecialist reist met het Olympische team mee om de bedden op de Nederlandse locaties in Tokio en Beijing te voorzien van M line matrassen. In sporten op het hoogste niveau is het belang van een goede (nacht) rust al lang erkend. Het Nederlandse matrassenmerk leverde ook de matrassen in Vancouver, Beijing, Londen, Sochi, Rio de Janeiro en tijdens de Olympische Spelen van 2018 in PyeongChang. De structurele samenwerking die in 2014 werd opgezet, zet zich voort. M line zal opnieuw NOC * NSF / Team NL van advies, producten en de nieuwste technologieën op het gebied van slaap voorzien.

“Het uitgangspunt van NOC * NSF is dat een goede (nacht) rust de kans op een topprestatie vergroot. Slaap en sport zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is misschien wel het meest onderschatte aspect van voorbereiding op een topprestatie, ook in ons dagelijks leven. De samenwerking met de M line is in het verleden al een succes gebleken. We waarderen het dat de M line niet in de eerste plaats betrokken is bij de sponsoring zelf, maar gericht is op het verbeteren van de slaap van onze atleten. Slaap met een specifiek doel! We zijn blij dat we de samenwerking intensief kunnen voortzetten en onze atleten kunnen helpen hun sportieve ambities waar te maken”, zegt Hendriks namens NOC * NSF.

Jaap Westland, Commercieel Directeur bij M line, is ook enthousiast over de samenwerking: “We zien dat millimeters en honderdsten van een seconde steeds vaker het verschil maken in topsport. En dit verhoogt automatisch de behoefte aan een goede voorbereiding. Details zijn van belang en een goede nachtrust is zo’n detail. Zowel wij als Team NL zijn continu op zoek naar verbeteringen en innovaties die het verschil kunnen maken. Wanneer topsporters onze producten waarderen en dit blijven doen, zijn wij van mening dat consumenten er ook van kunnen profiteren. En dat is natuurlijk het belangrijkste voor ons. We zullen daarom binnenkort ook de speciale Team NL-matras beschikbaar stellen aan consumenten.”