De eerste maand van het nieuwe jaar bezoeken we weer veel beurzen, maar één van de belangrijkste vindt plaats van 15 tot en met 21 januari. Het beursgebouw Koelnmesse staat voor imm cologne 2018, ofwel de Meubelbeurs Keulen, weer helemaal vol met de nieuwste producten en trends. De slapenbranche kan al het nieuws vinden in de hallen 5.2 en 9. Maar ook in Hal 11 staan interessante partijen.

In september 2017 waren de hallen al bijna volgeboekt en verdubbelde de beurs bijna het aantal internationale exposanten. In totaal verwacht de organisatie meer dan 1.200 exposanten te mogen verwelkomen, waarvan meer dan 70 procent uit het buitenland. Interessant voor de bezoeker, want die vindt op de beurs de nieuwste producten van over de hele wereld.
imm cologne maakt in aanloop, tijdens en na de beurs, volop gebruik van internet en social media om het beursbezoek zo makkelijk mogelijk te maken. Voor de exposanten is er de mogelijkheid om producten te tonen en contacten te leggen met kopers via het businessplatform Ambista. Voor de slapenbranche vinden we op dit platform aanbieders van bedden, bedsystemen, matrassen, kussens en andere producten voor in de slaapkamer. Ambista is een puur B2B-platform, dat de gehele sector het hele jaar door de mogelijkheid geeft handelscontacten op te bouwen en te onderhouden. Meer dan 3.000 deelnemers en meer dan 10.000 producten maken nu al deel uit van het netwerk. Voor wie dus voor of na Keulen zich nog eens goed wil oriënteren of contacten wil leggen, is het bezoeken van ambista.com zeker een aanrader.

Lees meer in Bedding Business Magazine.