De Pulitzer ervaring maar dan thuis – het is vanaf nu mogelijk met de lancering van de nieuwe Pulitzer Home collection van Pulitzer Amsterdam. Het populaire vijfsterren hotel lanceerde vorige week een eigen online shop waarin typische Pulitzer producten worden verkocht.

Het idee van de Pulitzer Home shop ontstond na een toenemend aantal verzoeken van gasten om de iconische items van Pulitzer aan te schaffen.
De Pulitzer Home shop biedt nu onder andere de Tom Dixon Bell Tafellamp, Mendo boeken, Le Labo Santal 26 geurkaars en een gehele bedding collectie inclusief het Pulitzer Bed Frame. “De bed- en badproducten van Pulitzer Amsterdam zijn zorgvuldig samengesteld en gemaakt in Europa van de beste materialen”, laat Sophie Jansen, PR Manager bij Pulitzer Amsterdam.

Complete Pulitzer Bed By DOUXE
Voor de bedding collectie is Pulitzer Amsterdam een samenwerking aangegaan met DOUXE Hotel Luxury. “De leverancier van het geliefde beddengoed biedt via de Home collectie het complete Pulitzer bed inclusief het typerende houten bed frame in de vorm van een Amsterdams grachtenpand.” Ook zijn alle items, zoals het Egyptische katoenen beddenlinnen, het Treca de Paris Hotel Matras, extra brede Pulitzer kussens, en handdoeken los te bestellen. “Niet te vergeten is er ook het gele sprei van 100% merinowol.”

Customer journey
Waarom de shop? “Wij willen onze gasten de mogelijkheid bieden om de stijl en de beleving van Pulitzer Amsterdam in huis te halen. Onze missie is om onze gasten een onvergetelijk verblijf aan te bieden en een prettige nachtrust is daarbij van cruciaal belang. Het is dan ook geen verrassing dat er zoveel vraag is naar deze producten. Het Pulitzer Dekbed is bij vele favoriet en mensen nemen deze het liefst onder de arm mee naar huis. In samenwerking met designers en partners zoals DOUXE kan dat nu. De Pulitzer Home-collectie is een verlenging van onze customer journey”, aldus Sophie. “Iedereen krijgt nu de kans om de slaapkamer om te toveren in een ware Pulitzer Suite. Om de volledige Pulitzer ervaring te beleven, wordt bij bestelling van het complete bed turn down service geleverd en het bed op hotel wijze opgemaakt.”