Heeft u hem al gezien? De beurseditie van Bedding Business Magazine is verschenen! We hebben op de socials bij slaapspecialisten en leveranciers al wel wat voorbij zien komen, dus als u hem er nog niet bij hebt gepakt: ga er eens goed voor zitten! Deze beurseditie staat boordevol nieuws en interessante interviews!

Natuurlijk gaan we uitgebreid in op de komende editie van Hollandsch Slapen, waarbij we niet alleen veel nieuwigheden prijsgeven waarvoor je zeker een bezoekje moet brengen aan het event, maar we hebben de deelnemers ook gevraagd naar hun kijk op duurzaamheid en de toekomst.

Ook in De Woonindustrie is binnenkort weer genoeg nieuws te zien, waarvan we ook alvast wat previews hebben. De Woonindustrie bestaat bijna 30 jaar en ook dat moet gevierd gaan worden!

In een uitgebreid interview met Roelf Jan Kok, directeur van Avek vertelt hij alles over de nieuwe duurzame fabriek die gebouwd wordt. Zeer interessant!

En in het openingsverhaal vertellen een aantal slaapspecialisten hoe zij aankijken tegen de problematiek in de huidige tijd en hoe zij de toekomst zien.

Ook zijn er weer fabrieksbezoeken gedaan, bij Simmons en Dauny.

Uiteraard vertellen ook slaapspecialisten over hun bedrijven en hebben de columnisten hun best weer gedaan en geven stof tot nadenken over de branche, het ondernemen maar ook andere kwesties.

Dit en nog veel meer! Kortom, weer een editie die je niet wilt missen. Nog geen abonnement? Ga snel naar www.beddingbusiness.nl/abonneren en zorg dat u altijd op de hoogte bent van wat er in de beddenbranche gebeurt.