Er is weer een nieuw beddenmerk in Nederland: het alles-in-één bedconcept Bettress®. Het bedrijf vertelt het volgende: Het verfrissende beddenmerk draagt graag bij aan een positieve, goed uitgeruste en wakkere wereld. Vanuit die missie en met de vakkennis van beddenexperts is een geheel nieuw type bed ontwikkeld; geen bedledikant, geen boxspring, maar een Bettress®.

Dit innovatieve bed is no-nonsense en koop je altijd compleet: een comfortabele topper, een topkwaliteit matras met daaronder strakke, stalen bedpoten. Bettress® heeft onnodige bedonderdelen verbannen, waardoor het fraaie en robuuste bed een strak ontwerp heeft. Met behulp van een heldere instructievideo is het bed in enkele eenvoudige stappen, zonder gereedschap en in minder dan 30 minuten, te monteren. Uniek zijn de uitgesproken hoeskleuren van Bettress®; van Chocolat en Turquoise tot Pink en Yellow. Bovendien is de hoes van het matras én de topper vervangbaar, waardoor de stijl van het bed in een handomdraai aan te passen is. Bettress® is comfortabel én een trendy blikvanger in de slaapkamer. Bettress® is geen ‘gewoon’ nieuw bed. Het is een vernieuwend bedtype, dat door het unieke en slimme design krachtig is in zijn eenvoud en een modern alternatief is voor het bedledikant of de boxspring. Bettress® is 100% Dutch Design, handgemaakt door Europese ambachtslieden, met meer dan 40 jaar ervaring en passie voor het vak, en gemaakt van de beste materialen. Bettress biedt topkwaliteit, comfort én smoelt lekker door het minimalistische karakter.

Bettress®
Bettress® lanceert drie modellen: The Original, The Element en The Lite. Alle modellen zijn verkrijgbaar in één- of tweepersoons-uitvoering met een gestandaardiseerde lengte van 2.10 meter. Het matras is opgebouwd uit verschillende lagen van duurzame kwaliteitsmaterialen, die zorgen voor een goed slaapcomfort. De omkeerbare topper is voorzien van een antibacteriële behandeling, heeft een dikte van 6 centimeter en is verkrijgbaar in één- en tweepersoonsformaat. De strakke, stalen bedpoten zijn mat gepoedercoat en zijn er in zes kleuren: zwart, wit, grijs, roségoud, goud en chroom. Alle Bettress® materialen zijn geselecteerd volgens de hoogste normen en beschikken over de benodigde certificaten.

Uitgesproken stofkleuren
Bettress® is allesbehalve een saai bed. Zo biedt de stoffencollectie keuze uit 22 kleuren, waaronder frisse, uitgesproken kleuren, zoals Pink, Yellow en Orange, alsook donkere tinten, zoals Chocolat, Blue en Forest. Bettress® is daarmee dé eyecatcher van de slaapkamer. Doordat zowel de hoes van de topper als het matras gemakkelijk te vervangen is, kan de stijl van dit unieke bed in no-time worden aangepast en kan er zo een volledig nieuwe slaapkamersfeer worden gecreëerd.

Bedconcept voor particuliere- en zakelijke markt
Het Bettress®-concept is verfrissend voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt. Bettress® is perfect voor projecten; door de keuze uit de vele kleuren hoezen en bedpoten is de slaapkamer naar ieder interieurontwerp af te stylen. Ook kan het bed gepersonaliseerd worden door een logo, beeldmerk of tekst in de hoezen te borduren. De hoezen zijn van hoge, elastische kwaliteit, hebben een OEKO-TEX®-certificaat en kunnen worden gereinigd door middel van stomen. Vindt er een interieurupdate plaats? Verander de hoeskleur en/of bedpoot voor een nieuwe look & feel.

De kracht van eenvoud
Dankzij het innovatieve alles-in-één bedconcept bevat Bettress® geen onnodige onderdelen en dus geen gebakken lucht. Het bed is compact, solide en toch licht van gewicht. Dit is te merken tijdens het uitpakken, in elkaar zetten of wanneer er onder het bed moet worden schoongemaakt. De Bettress® is in enkele eenvoudige stappen, zonder gereedschap, te monteren met behulp van een handige en heldere instructievideo. Uitpakken, bedpoten eronder schroeven, topper op het bed leggen en klaar! Kortom, in minder dan 30 minuten is de Bettress® klaar voor de nacht en is wakker worden met een glimlach gegarandeerd.