BekaertDeslee, naar eigen zeggen de specialist in matrastextiel en slaapoplossingen, kondigt met trots de revolutionaire CASA collectie aan: “een verschuiving in de wereld van interieurdesign.”

In een tijd waarin onze huizen veranderd zijn in multifunctionele hubs  die tegelijk kantoor, sportschool, klaslokaal en sociale ruimte zijn introduceert BekaertDeslee een collectie die inspeelt op deze trend. Persoonlijk, functioneel en bewust, zo zorgt CASA voor het thuisgevoel waar de naam ook op slaat. CASA bestaat uit duurzame en milieuvriendelijke materialen, geheel in lijn met de filosofie van de fabrikant.

Dankzij de mogelijkheden van digitalisatie integreert CASA modieuze beelden die via AI zijn verkregen. Hierdoor ontstaat een nieuwe kijk op ontwerp en uitstraling, zo stelt de fabrikant. “We geloven dat de woonruimte een canvas is dat door de bewoners zelf kan worden ingevuld aan de hand van hun wensen en behoeften”, aldus Charlene Vaz, Director of Design & Marketing van BekaertDeslee North America. “CASA is niet zomaar een collectie, het is een statement over de toekomst van interieurdesign. Door stijl, duurzaamheid en digitalisatie te combineren  zetten we een nieuwe standaard voor het huis als een toevluchtsoord dat een afspiegeling is van de eigen lifestyle van de bewoners met inachtneming van het welzijn van de planeet.”

De CASA collectie wordt gepresenteerd tijdens de beurs ISPA EXPO 2024. BekaertDeslee staat op stand 1133 en daar kan men deze collectie voor het eerst bekijken. ISPA? Ja, ISPA: een beurs in Columbus, Ohio van 12 tot en met 14 maart. Voor wie toevallig in de buurt is.

Meer info:  https://www.bekaertdeslee.com/en/w/bekaertdeslee-unveils-innovations-and-sustainability-at-ispa-expo-2024.