Swiss Sense vond het tijd om de slaapkamer 2020-proof te maken en introduceert daarvoor de vernieuwde Royal Collectie. Volgens de fabrikant een iconische collectie boxsprings die je kunt combineren,  personaliseren en creëeren. “Waan je elke dag in de luxe van een boutiquehotel, maar dan thuis”, aldus Swiss Sense. 

De collectie bestaat uit een serie luxueuze boxsprings en nachttafels met uitgesproken details. Opvallende hoofdborden met ronde, zachte belijning of juist strak en klassiek gecapitonneerd, stijlvolle stiknaden en pootjes in eigentijdse kleuren zoals matzwart of goud. “Maak een statement door te kiezen voor een extra groot hoofdbord in een opvallende kleur, zoals oud roze. Of kies voor klassiek blauw, in lijn met de Pantone trendkleur van dit jaar.”

Here to stay: de ton-sur-ton-slaapkamer look
Tijdloze kleuren zijn tegenwoordig lang niet meer alleen zwart-wit. Zacht roze, diep blauw en warme, groene tonen zijn ondertussen ook niet meer weg te denken uit het interieur van de slaapkamer. “Ga voor een ton-sur-ton look om de rust terug te brengen in de statement slaapkamer. Verschillende, luxe materialen waaronder velours of tweed en tinten in dezelfde kleur zorgen voor een stijlvol effect. Voeg subtiele kleuraccenten toe zoals goud of zilver voor een verfijnde plek om elke avond tot rust te komen.” Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn eigen stijl kan creëeren, kunnen alle boxsprings uit deze collectie volledig naar wens worden samengesteld, van het ligcomfort tot de afwerkingsdetails aan toe.