Hästens is een samenwerking gestart met de wereldberoemde interieurontwerper Ferris Rafauli. De uitkomst? De Grand Vividus, dat volgens Hästens een nieuw niveau van comfort, vakmanschap en luxe vertegenwoordigt. Rafauli, bekend in de designwereld vanwege zijn innovatieve projecten en luxe huiscreatie voor elite klanten over de hele wereld, liet zich inspireren door Hästens ‘erfgoed en lange geschiedenis als bed- en zadelmaker om de Grand Vividus te creëren. Het resultaat is een continentaal bed dat een tijdloos en klassiek design combineert met de unieke stijl van Rafauli.

De Grand Vividus straalt luxe, kwaliteit en design uit zonder compromis om een ​​kunstwerk voor de slaapkamer te worden. Volledig met de hand vervaardigd door Hästens meest gewaardeerde vakmensen in de productiefaciliteit in Köping, Zweden.

“FERRIS RAFAULI IS DE WARE MEESTER IN HET ONTWERPEN VAN ULTIEME LUXE PRODUCTEN EN LEVENSSTIJL. HIJ HEEFT HET GEVOEL OF HET GEVOEL EN HET DIEPE BEGRIJPEN VAN ONS PRODUCT. WE WERKEN MEER DAN 10 JAAR MET HEM. ”

JAN RYDE, 5E GENERATIE EN CEO VAN HÄSTENS

Lees meer over het bed op www.hastens.com/grand-vivius