Advertentie

Matt Sleeps doneert boeketten aan 120.000 ouderen

Matt Sleeps doneert boeketten aan 120.000 ouderen

Op 24 maart startte Matt Sleeps samen met partners een speciale actie om bloemtelers en ouderen een handje te helpen: http://www.redjeboeketje.nl/ De bedoeling is 120.000 boeketten af te leveren. Inmiddels staat de teller op 5781 boeketten. 

Matt Sleeps laat weten: “Veel ondernemers zijn financieel door het Corona (COVID-19) virus getroffen, zo ook de Nederlandse Telers. De Nederlandse telers hebben door het Coronavirus een overschot aan bloemen, sinds het sluiten van de grenzen, die eigenlijk voor export bedoeld zijn. Daarnaast zitten zo’n 120.000 ouderen in verzorgingstehuizen in volledige isolatie gaan. Hoe Bij Matt Sleeps doen we er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te laten slapen. Klanten komen bij ons voor een goed matras of andere slaapproducten. Maar zou het niet mooi zijn als we er ook voor kunnen zorgen dat we met een gerust hart kunnen gaan slapen? Aan de rand van het ravijn bloeien de mooiste bloemen. In deze tijden is het belangrijk om elkaar te blijven steunen. Het doneren van een mooi boeket kan weer kleur en gezelligheid in de kamer brengen.”

Matt Sleeps is daarom met een aantal andere ondernemers het initiatief www.Redjeboeketje.nl gestart. “Hiermee redden we de boeketten van de vernietiging en kunnen Nederlanders tegen kostprijs van €15, incl bezorging, een bloemetje doneren aan een van de 120.000 ouderen die nu in volledige isolatie zitten in een verzorgingstehuis. Door het doneren van een boeketje bestrijden we samen niet alleen de eenzaamheid, maar stimuleren we ook werkgelegenheid in de stilgevallen bloemensector. Of zoals onze koning het zegt, het Corona virus kunnen we niet verslaan, het eenzaamheidsvirus wel!”

Over de auteur

Archieven

abonneren

Schrijf uw in voor de nieuwsbrief

Voor het laatste nieuws uit de branche

You have Successfully Subscribed!