Mahoton volgt al geruime tijd de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet. Gezien het onvoorspelbare karakter van de huidige situatie heeft Mahoton al vanaf half januari de bedrijfsvoering aangepast.

Orders

Om de continuïteit in levering te blijven garanderen heeft Mahoton direct een inventarisatie van alle aan China gerelateerde producten binnen het assortiment gedaan en heeft hiervan de voorraad verhoogd. Denk hierbij aan verpakkingsmateriaal of lattenbodem motoren waarvan onderdelen vaak uit China afkomstig zijn. Aansluitend heeft Mahoton ditzelfde gedaan na de eerste besmettingen in Italië en daarop volgend de overige Europese landen. De voorraden zijn inmiddels verhoogd om een langere periode ruimschoots te kunnen overbruggen. Mahoton verwacht op dit moment geen vertragingen in de leveringen.

Klantbezoek

Mahoton stelt bezoeken aan relaties uit tot de situatie zich verbeterd. De vertegenwoordigers van Mahoton werken zoveel mogelijk op afstand maar blijven achter u staan en zullen u helpen waar nodig. Momenteel zijn zij actief met het fotograferen van de actuele collectie.