Juni is een drukke maand voor het Nederlandse voetbal. Het mannen elftal speelden de finale van de Nations League en de vrouwen zijn door naar de achtste finale van het WK. Slapen is een onderschat fenomeen voor het behalen van topprestaties. Om tot de beste prestaties te komen, voor zowel het Nederlands mannenelftal en het vrouwenelftal, wordt niets aan het toeval overgelaten. M line levert de matrassen aan beide teams.

“Wij zien dat millimeters en honderdsten van seconden steeds vaker het verschil maken in topsport. Details tellen en nachtrust is één van die belangrijke details. Slapen en topsport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”, aldus Pieter-Bas Stehmann, algemeen directeur M line. M line is de laatste jaren sponsor geweest van verschillende, succesvolle Nederlandse sportploegen. Onder andere TeamNL van NOC*NSF, Kjeld Nuis en de schaats- en wielerploeg van Jumbo-Visma slapen op de matrassen van M line. M line is bijzonder trots dat ze zich Official Sleep Supporter van Oranje mogen noemen.

Door middel van proefligsessies hebben de selecties en staf leden de mogelijkheid gekregen om een M line-kussen uit te kiezen, passend bij ieders voorkeur, slaaphouding en lichaamsbouw. Doordat spelers in elk hotel op hun eigen M line-matras slapen ervaren zij een constante slaapcomfort.

“De KNVB beseft dat een goede nachtrust heel belangrijk is voor het herstel en leveren van topprestaties van de voetballers”, zegt Edwin Goedhart (manager Bondsgeneeskunde en Bondsarts KNVB). “Als KNVB willen we dit onderdeel zo goed mogelijk verzorgen. Matrassen en kussens van M line, die onze selecties gebruiken, zorgen voor een optimaal slaapcomfort en dragen zo bij aan de prestaties op het veld.”