Luc Tack kondigde 5 december aan dat het principeakkoord is geaccepteerd, wat betekent dat de overname van Latexco door Harmony Industries gerealiseerd kan worden. Het bedrijf neemt alle activiteiten en medewerkers van Latexco over. De overname zal gebeuren via het bedrijf Harmony Industries. 

Latexco, met hoofdzetel in Tielt (België) en eigendom van de familie luc Maes, produceert matrassen, kussens en toppers gemaakt van latex, evenals PU-schuimen. Het bedrijf telt meer dan 400 medewerkers in België, Spanje, Indonesië en Singapore. De overname wordt naar verwachting voor eind december 2022 afgerond.

Vandaag hebben we een akkoord bereikt met de familie van Luc Maes over de continuïteit van het bedrijf Latexco. We kijken er dan ook naar uit om samen met de medewerkers een sterke toekomst voor Latexco op te bouwen”, aldus Luc Tack.

Van mijn kant ben ik verheugd dat we kunnen samenwerken met de familie Tack en ik ben erg positief over de opvolging van mijn bedrijf. De beslissing van Luc Tack om Latexco over te nemen geeft me vertrouwen omdat ik ervan overtuigd ben dat het bedrijf op deze manier een betere toekomst zal hebben. Ook mijn dochter Carole staat volledig achter deze transactie“, zegt Luc Maes (eigenaar van Latexco).