‘The night is yours, the future is now’

Op donderdagavond 8 december hield Magnitude een event in Zuiderpershuis in Antwerpen. Na eerst een welkomstdrankje werd iedereen begeleid naar een ander deel van het pand, waar de productnoviteiten van Magnitude getoond werden, denk aan ledikanten, hoofdborden, nieuwe stoffen en matrassen. Ook het allernieuwste ontwerp Starry Night, het designerproject waar jullie zojuist over hebben kunnen lezen, werd hier voor het eerst getoond aan de partners. Tijdens een heerlijk diner met verschillende gangen werd er gezellig bijgepraat. Als klap op de vuurpijl kwam het toetje… de nieuwe campagne voor 2023, waarna het ‘echte’ toetje uiteraard ook nog geserveerd werd.

 

Als je met detaillisten spreekt over Magnitude zeggen ze allemaal hetzelfde: ‘Het bedrijf, de kwaliteit van de producten, de service… is allemaal top.’ Iedereen werkt echt naar volle tevredenheid samen met het merk. Over het designerproject Starry Night hebben jullie inmiddels alles kunnen lezen, maar belangrijk deze avond waren ook andere productinnovaties en de presentatie van de nieuwe campagne voor 2023. Onder het motto ‘The night is yours, the future is now’ stapt Magnitude resoluut de toekomst in.

Wachtend op het toetje, werden de gasten naar een andere zaal geleid. We stapten met zijn allen het donker in, wachtend op wat komen ging. We kregen een voorstelling van een danser gehuld in rood fluweel. Tevens het beeld dat jullie op onze cover vinden. Malinka Bral: “Het belichaamt het ritme van de nacht en verenigt elegantie met kracht en sensualiteit met energie. De hoofdrol krijgt de rijke, fluwelen stof die luxe, klasse en subtiliteit uitstraalt. Ondergedompeld in een vurig rode kleur: de kleur van passie, liefde en gevaar, een kleur die niemand onbewogen laat. Want Magnitude beroert. Magnitude staat voor stijl en perfectie. Elke dag kiezen we voor optimaal slaapcomfort, nieuwe trends, luxueuze stoffen en handgemaakte kwaliteit met aandacht voor duurzaamheid. Aangevuurd door onze nieuwe campagne schakelen we op alle fronten een versnelling hoger. Zo lanceren we een nieuw conceptbeeld, voor het eerst in de geschiedenis van Magnitude is deze niet in zwart/wit maar met een hoofdrol voor de nieuwe signaalkleur: fluweelrood. Alle opgewekte inspiratie brengen we ook samen in een wervelende conceptvideo.” En er is meer. Voortaan zal Magnitude haar passies online delen. Magnitude vernieuwt ook digitaal met een volledig nieuwe website, aangepast aan de nieuwe stijl. “Nu we zoveel nieuws te delen en te tonen hebben, volgt er uiteraard ook een gloednieuw inspiratiemagazine.”

The future is now
Malinka: “Vandaag stapt Magnitude de toekomst in. De tijdgeest verandert onophoudelijk. Schoonheid vindt zichzelf telkens weer uit. Wat ons beweegt, is vandaag anders dan gisteren. Magnitude houdt de vinger aan de pols en verandert mee. Met kennis en vakmanschap zoals steeds, maar ook met hernieuwde inspiratie. Met respect voor het verleden, met liefde voor de toekomst. Deze nieuwigheden in de collectie (die je ook op deze pagina’s vindt) onderstrepen dit adagio helemaal.” Het was een geslaagd event met geslaagde productpresentaties.


Voor meer informatie: www.magnitude.be.