De West-Vlaamse matrassen- en beddenfabrikant Revor Bedding uit Kuurne zal de Lotto Soudal renners voorzien van een eigen gepersonaliseerde matras tijdens de drie Grote Rondes.

”Gezien het belang van een goede nachtrust voor de prestaties van de renners, en mede door de continue professionalisering binnen het Lotto Soudal team, wou het team een matras van topkwaliteit om hun renners topfit aan de start te krijgen.”

Revor Bedding, niet onbekend in het wielermilieu, na jaren hoofdsponsor te zijn geweest van de cyclocrossploeg met Kevin Pauwels en Klaas Vantournout, bleek daarvoor de geschikte partner. Het bedrijf maakt al 45 jaar hoogwaardige matrassen en bedden, produceert meer dan 200.000 matrassen per jaar. Wij weten als geen ander hoe mensen en dus ook topsporters een kwalitatievere nachtrust te bezorgen en de recuperatie te bevorderen.

Om het perfecte matras en het ideale hoofdkussen te bepalen kregen de renners een vragenlijst en werd een meting gedaan tijdens een bezoek aan de fabriek in Kuurne.

Enkele buitenlandse renners die niet tot bij de matrasproducent zijn geraakt hebben via de online matraszoeker op de Revor website hun ideale matras voorgesteld gekregen.

De matrassen werden vervolgens per renner zo nauw mogelijk afgestemd op hun individuele behoeftes tijdens het slapen met telkens een sterke focus op ergonomie en recuperatie. Aangezien de ploeg van hotel tot hotel gaat tijdens de rondes zal een team van twee mensen de Rondekaravaan volgen en dagelijks de renners voorzien van hun eigen uitgemeten top matras, hoofdkussen en dekbed.

Op de Revor website kan iedereen aan de hand van de online matraszoeker het matras ontdekken dat het beste past.

Over Revor

Klik hier