SUITE702 is een Amsterdams beddengoedconcept dat zich onderscheidt met
luxe kwaliteit, duurzaamheid (GOTS gecertifieerde textiel) en uitgesproken fashionable kleuren. De naam SUITE702 verwijst naar de historische Bed-in voor wereldvrede die John Lennon en Yoko Ono in 1969 hielden in het Amsterdamse Hilton Hotel.

In de vorige editie van Bedding Business Magazine hebben jullie hier alles over kunnen lezen. Inmiddels heeft men aangekondigd dat het nieuwe linnen binnen is. Het bedrijf vertelt over de collectie SUITE702 Loves Luxury Linen:

“Linnen is een heerlijk luxe materiaal met een natuurlijke uitstraling. De collectie bestaat uit maar liefst 12 kleuren. Het washed linnen slaapt heerlijk en ademt goed. Warm in de winter en luchtig in de zomer. Ons washed linnen beddengoed is 100% biologisch (GOTS gecertificeerd) en sociaal verantwoord geproduceerd. De kwaliteit bestaat voor 55% uit
linnen en 45% uit organic katoen en voelt hierdoor lekker zacht aan. Kussensloop en dekbedovertrek zijn los verkrijgbaar. Onze bedMATE slopen zijn er in dezelfde kleuren. Je kan helemaal los gaan en alles combineren.”