Ook in de beddenspeciaalzaak hebben klanten meer en meer oog voor natuurlijke, gezonde materialen, aldus het Oostenrijkse merk TEAM 7, dat zich laat voorstaan op een slaapomgeving volledig uit puur hout, . eco-gecertificeerd slaaptextiel en bijpassende kasten.

Beddenspeciaalzaken als Klaas Vaak uit Delft, Turkesteen in Veenendaal en BedAffair in Amsterdam hebben al gemerkt dat de markt steeds gevoeliger wordt voor gezonde slaapoplossingen zoals die van TEAM 7. Bewuste klanten kiezen steeds meer voor bedden en toebehoren die 100 % natuurlijk zijn, zonder compromissen. En in een TEAM 7 bed zit zelfs geen metalen schroefje, alles is van zuiver hout, aldus het merk.

Met aos heeft TEAM 7, naar eigen zeggen, een van de meest geavanceerde slaapsystemen wereldwijd ontworpen. Het systeem omvat een inlegframe, een verend element, een matras en hoes. Alle onderdelen zijn gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen: hout, natuurlijke latex, biokatoen, scheerwol, Tencel cellulosevezel en maïsvezel. Net als alle TEAM 7 bedden is aos volledig metaalvrij, zodat magnetische velden niet kunnen worden versterkt.

De fabrikant: “Het ergonomische comfort van het aos slaapsysteem is het neusje van de zalm. In om het even welke slaaphouding wordt de wervelkolom ontlast en het lichaam op de juiste manier ondersteund. Combineer aos met een van de TEAM 7 bedden en je droomt zachter – en natuurlijker – dan je je ooit kon voorstellen.”