“Zoals bekend, staat Tekvor Care Nederland voor hoogwaardige hoog/laag bedden die aan alle specificaties voor de (thuis)zorg voldoen: uitmuntende kwaliteit, scherp geprijsd, zeer snelle leveringen maar vooral een open cultuur waar we de klant centraal stellen”, vertelt bedrijfsleider Tsjeard Blom. “Met een prachtige Elba collectie waar keuze is uit wel 22 verschillende varianten, is duidelijk geworden dat wij elk type bed stijl kunnen geven. Daarom gaan wij nog een stapje verder en kunnen we tijdens de VAKbeurs in Nieuwegein met trots ons nieuwste bed presenteren binnen de Elba collectie: de Elba Royal.”

Tsjeard Blom (links) met collega Eric-Jan Kuen.

“Dit gestoffeerde bed beschikt over alle mogelijkheden die men gewend is van de Elba collectie en voldoet daarom aan alle eisen op comfort en ergonomie van een modern zorgbed. Hierdoor is het mogelijk om dit luxe gestoffeerde bed ook met gedeelde zijhekken, een bedpapagaai of bedverlichting aan te bieden. De Elba Royal is een uitgelezen hoog/laag bed met een zeer moderne uitstraling en huiselijk gevoel. Met de 2 verschillende mogelijke stofgroepen met ieders 5 kleuren past dit bed in iedere slaapkamer.”

“Door de makkelijk te bereiken en te bedienen centrale rem, zijn de bedden eenvoudig naast elkaar op te stellen. Het bed kan later eenvoudig naar twee losse eenpersoonsbedden worden omgebouwd. Een tweepersoons Elba Royal kan ook worden uitgevoerd met aan één zijde hoog/laag en de andere zijde een verrijdbaar ledikant”, verduidelijkt Tsjeard.

Meer informatie:
Contactpersonen:
– Eric-Jan Kuen: 06 481 964 98
– Tsjeard Blom: 06 199 998 95
Tekvor Care Nederland
Impact 71 D
6921 RZ Duiven
tblom@tekvor-care.com
www.tekvor-care.com