Auping brengt de lente naar je slaapkamer met de voorjaarscollectie bedtextiel 2024. Deze collectie bestaat uit zes levendige dekbedovertrekken met speelse lijnen en dessins. De inspiratie voor de collectie haalde Auping uit de natuur die in de lente ontwaakt. Naast deze seizoenscollectie is er de vaste basiscollectie bedtextiel die doorlopend verkrijgbaar is, met effen, tijdloze overtrekken.

De voorjaarscollectie 2024 van Auping is vrolijk, kleurrijk en speels. De overtrekken hebben grafische designs in levendige kleuren. Overtrekken die eruit springen zijn Vibrant Apricot – in de trendkleur abrikoos – en Lively Lucid, die aan twee kanten dezelfde print in een omgekeerde kleurencombinatie heeft, waardoor je je slaapkamer verschillende uitstralingen kunt geven. Verder bestaat de collectie uit de overtrekken Bright Bliss – met een tropisch tintje door de kleuren geel en blauw – en Elegant Fibre, een dessin met elegante strepen in kalme kleuren. Dynamic Colours heeft een speels dessin met kleurrijke balken en het overtrek Dazzling Dreams brengt je in een mum van tijd naar dromenland door de zachte lila en taupe tinten. De overtrekken Bright Bliss, Dynamic Colours, Vibrant Apricot en Elegant Fibres zijn ook als effen overtrek te gebruiken.

Alle overtrekken zijn gemaakt van 100% katoensatijn en zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor één- en tweepersoonsdekbedden. De dekbedovertrekken van Auping hebben een extra lange instopstrook en een button-downsysteem, waarmee je het dekbed en het overtrek aan elkaar kunt bevestigen. Bovendien hebben alle kussenslopen uit de voorjaarscollectie een dubbele hotelsluiting: een gevouwen opening aan de kortste kant van de kussensloop. Hiermee maakt het niet uit welke kant van het kussen wordt gebruikt. De volledige collectie draagt zowel het duurzame BCI-keurmerk als het veiligheidskeurmerk Oeko-Tex Standaard 100.