Het ABK Einkaufsverband en Garant Gutes Schlafen nodigen iedereen uit voor een gezamenlijk beursoptreden in Bad Salzuflen: ABK Open 2022 vindt daar plaats op 29 en 30 juni 2022. Naast talrijke exposanten uit de branche presenteren beide verenigingen, die sinds het begin van het jaar nauw samenwerken, voor de tweede keer met een gezamenlijke ruimte hun eigen merken en diensten op Duitslands grootste bestelbeurs voor slaapsystemen, beddengoed en huishoudtextiel. Zowel leden van de vereniging als belangstellenden van andere groepen kunnen deze keer een uitgebreider en gevarieerder terrein verwachten, zoals Stefan Wieselhuber, hoofd van de vereniging Garant Gutes Schlafen, onthult: “Met in totaal 350 vierkante meter expositieruimte zullen ABK en Garant deze keer veel groter op de beurs aanwezig zijn dan in januari. Hier laten we de vijf sterke eigen merken van onze twee verenigingen zien, evenals ons brede scala aan diensten.”
Bron: Mobelmarkt

Met de Garant Gutes Schlafen collectiemerken Morgana, Notturno en Aamu, alsmede de merken Aventura en Royal Dream van samenwerkingspartner ABK, biedt het samenwerkingsverband vijf exclusieve merken die het hele spectrum van instapmodel tot high-end prijzen bestrijken. “We hebben Morgana en Aventura voor goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding, evenals Aamu, Notturno en Royal Dream voor het topsegment,” verklaart Thomas Fehr, Managing Director van ABK. Zo kunnen beddenspeciaalzaken vergelijkingen in de regionale concurrentie vermijden en een beter rendement behalen, voegt Wieselhuber eraan toe.

Uiteraard biedt de gezamenlijke expositieruimte alle geïnteresseerde vakbezoekers ook de gelegenheid om zich uitgebreid te laten informeren over de diensten die Garant en ABK aanbieden. Het uitgebreide dienstenpakket omvat onder meer de door Garant aangeboden diensten, zoals centrale afwikkeling, financiële diensten en digitale marketing, alsook het opleidings- en bijscholingsaanbod van de Garant Academy. Van de kant van ABK zal de Digital PoS worden gepresenteerd, inclusief een eigen configurator voor boxspringbedden en een online winkeloplossing voor de vakhandel.

Bezoekers aan de beurs in Bad Salzuflen kunnen zich ook verheugen op talrijke innovaties, benadrukt Wieselhuber: “Bezoekers kunnen zich verheugen op een aantal hoogtepunten! Een daarvan is ons eigen meet- en simulatiesysteem, dat de contouren van het hoofd en het lichaam meet om de ideale configuratie van de matras te berekenen en deze klaar te maken voor bestelling.”