Auping presenteert de nieuwe dekbedovertrekken voor dit najaar. De permanente basiscollectie wordt uitgebreid met tien effen overtrekken in wit-, grijs- en pasteltinten gecombineerd met nieuwe stoffen. Daarnaast lanceert Auping een najaarscollectie met kleurrijk bedtextiel vol levendige prints.

Ook introduceert Auping twee spreien en bijhorende sierkussenslopen in aardetinten die rust en warmte in de slaapkamer brengen. De nieuwe producten zijn verkrijgbaar in alle Auping winkels en de webshop.

Auping lanceerde twee jaar geleden een basiscollectie, met daarin effen overtrekken van mooie kwaliteit die tijdloos zijn, waardoor je er jarenlang plezier van hebt. De basiscollectie is doorlopend verkrijgbaar en krijgt gedurende het jaar een aantal toevoegingen. Dit najaar voegt Auping tien overtrekken aan deze collectie toe die zijn gemaakt van katoen satijn, flanel – zacht en heerlijk warm voor de winter – en chambray. Chambray is een licht katoenen stof die wordt geweven met gekleurde en witte draden, waardoor er een subtiel speels effect ontstaat. De overtrekken hebben rustige kleuren als Chambray denim blueChambray blushFlannel grey en Brilliant stone.

Naast de nieuwe overtrekken introduceert Auping twee spreien en bijpassende sierkussenslopen in neutrale tinten van katoen en linnen die warmte en rust in de slaapkamer brengen: Déjàvu sand en Déjàvu grey. Ook dit najaar brengt Auping als aanvulling op de basiscollectie een seizoenscollectie met daarin overtrekken met uitgesproken dessins. De overtrekken van dit najaar bevatten dessins waarin speels gebruik is gemaakt van kleuren en geometrische vormen. Hiervoor zijn speciale collagetechnieken en 3D-weefeffecten gebruikt.

De nieuwe dekbedovertrekken zijn in alle Auping winkels en de webshop verkrijgbaar. De overtrekken zijn beschikbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen. De afmeting van de spreien is 180×260 of 260x260cm en de sierkussenslopen zijn verkrijgbaar in de maten 60×70 en 40x60cm.