De Cinderella collectie voor dekbedden en hoofdkussens, bekend van de zes kleurige strepen, heeft een nieuwe huisstijl gekregen. De strepen maken plaats voor een vrouwelijk gezicht met bloemen in de haren die echter wel dezelfde kleur hebben als de oude strepen.

Deltex laat weten: “De bekende basiskleuren zijn roze, oranje, paars, grijs, taupe en bruin. Met de verandering in de huisstijl wordt de vorm, de uitstraling en het campagnebeeld van Cinderella opgefrist. Het vrouwelijke gezicht vormt een eenheid in de collectie, het trekt ieders aandacht en geeft positieve energie. Cinderella straalt liefde en warmte uit en biedt hoogwaardige kwaliteit waarop men altijd kan vertrouwen. Zowel de dekbedden als de hoofdkussens zijn rijkelijk gevuld met de beste materialen.”

Al 54 jaar

Deltex maakt al meer dan 54 jaar beddengoed. “In ons bedrijf in het Twentse Delden produceren we dekbedden en hoofdkussens. We werken samen met bekende merken, zoals Cinderella en Walra, maar leveren ook onze eigen huismerken, waaronder Deltex en Sanidor. Daarnaast zijn we sterk in het produceren van private label, we ontzorgen de klant op elk niveau. De kracht van Deltex zit hem in de snelle levertijden, grote diversiteit van artikelen en flexibiliteit. Met meer dan 54 jaar ervaring zijn we expert op het gebied van beddengoed. Onze dekbedden en hoofdkussens leveren we aan warenhuizen, woninginrichtingszaken, woonwarenhuizen en internetdealers in Nederland en West-Europa.”