Zaterdag jongstleden, 29 januari, konden kinderen in de brandstore van
M line genieten van een spannend verhaal dat voorgelezen werd door voormalig proftennisster Kiki Bertens. In het kader van de Nationale Voorleesdagen kwam Kiki Bertens naar de M line store om het belang van lezen en voorlezen onder de aandacht te brengen.

M line is trotse partner van Nationaal Fonds Kinderhulp en Kinderzwerfboek. Samen onderschrijven ze het belang van voorlezen. Het is niet alleen erg leuk, maar ook belangrijk voor de woordenschat, spelling, tekstbegrip en helpt kinderen om heerlijk te kunnen wegdromen.

Kiki Bertens: ‘Een goede nachtrust is niet alleen voor sporters belangrijk, maar zeker ook voor kinderen is goed slapen cruciaal. Het draagt namelijk bij aan de ontwikkeling van je brein. Door voor te lezen koppelt je brein het lezen van een boek aan slapen gaan, waardoor je sneller en gemakkelijker in slaap valt. Daarom heeft M line in samenwerking met Nationaal Fonds Kinderhulp en Kinderzwerfboek mij gevraagd om tijdens de Nationale Voorleesdagen te komen voorlezen in de M line brandstore. Ik roep daarom alle ouders op om voor het slapen gaan een kwartiertje voor te lezen. Want wie goed slaapt, presteert overdag beter!”, aldus Kiki.

M line werkt al geruime tijd samen met Nationaal Fonds Kinderhulp. Het matrassenbedrijf doneert geretourneerde en gereinigde matrassen aan kinderen die in armoede leven, zodat ze ondanks alles toch een goede nachtrust hebben.