Doe mee aan het GRATIS Biocrystal® webinar: Textiel innovaties met Biocrystal®
technologie, volgens de organisatie een langverwacht webinar over vereenvoudigde
implementatiemethoden van Biocrystal® in textiel. De webinar vindt plaats op woensdag 8 december om 14:00 uur (CET).

Het bedrijf laat weten: “Na het succesvol inbedden van Biocrystal® in schuim, hebben we verder verfijnde methoden ontwikkeld om het te implementeren in textiel, wat nieuwe mogelijkheden biedt voor fabrikanten. Nieuwe technologische
mogelijkheden hebben geleid tot samenwerking met een materiaalgerichte leverancier en een leverancier van oplossingen: Al Sadiq Trading Company (ASTC).

Gastspreker deze keer is de heer Zaeem ul Hassan, Business Development Manager bij ASTC, een textielprofessional die voortdurend werkt aan productontwikkeling met duurzame, biogebaseerde en innovatieve oplossingen.

Uitdagende omstandigheden vragen om ongecompliceerde oplossingen, dus dit webinar is bedoeld voor textielfabrikanten en alle andere fabrikanten die op een eenvoudige en kosteneffectieve manier waarde willen toevoegen aan hun producten.

Mevrouw Vesna Pavletić, CEO/oprichter van BC Tech, zal u kennis laten maken met Biocrystal® – wetenschappelijk bewezen anti-stress technologie. Daarna zal de heer Zaeem ul Hassan de nieuwste implementatiemogelijkheden van Biocrystal® in textiel uitleggen en zal hij zijn ervaringen delen over het succesvol overwinnen van de uitdagingen in de industrie.

De webinar is gratis voor alle deelnemers. Registreer u via de link (beperkt beschikbaar) hier: https://zoom.us/webinar/register/WN_OIyetwSxS8mVGcIirfpZ3w