WOW your Business van 10 tot en met 13 januari 2023 op Heimtextil, de invloedrijkste internationale vakbeurs voor woning- en contracttextiel. Voor beddenhandelaren is intensieve knowhow een voorwaarde voor zakelijk succes en Heimtextil vertegenwoordigt de gehele wereldwijde beddenmarkt. Kijk uit naar gerenommeerde exposanten zoals Aro Artländer (Duitsland), John Cotton (Groot-Brittannië), Lenzing (Oostenrijk), OBB (Duitsland) en Walter Moosburger (Oostenrijk), die hun productassortiment presenteren in hal 11.0 – Smart Bedding.

Heimtextil Conference: Sleep & More
Wat is het geheim van een goede nachtrust? En welke interieuroplossingen, duurzame materialen en beddengoed dragen bij aan de kwaliteit van uw slaap? Deze en andere belangrijke onderwerpen worden belicht in hal 11.0 tijdens de Heimtextil Conference: Sleep & More.

Nieuw: Sleep Tours in Hal 11.0
Vanaf 2023 worden er onder leiding van de bekende slaapexpert Markus Kamps dagelijks rondleidingen aangeboden in de productgroep “Smart Bedding”, gericht op beddengoed en matrassen.

Heimtextil Trends 23/24
De Heimtextil Trends staan voor beslissende marktontwikkelingen en textieltrendprognoses voor de toekomst. Onder het motto ‘Textiles Matter’ worden megatrends vertaald in textielvisies. In de Trend Space worden meerdere keren per dag rondleidingen gegeven over de vier belangrijkste wegen van de circulaire economie.

Begin uw jaar succesvol op de meest invloedrijke internationale vakbeurs voor woning- en contracttextiel!