Frank van de Ven van Kuperus vertelt ons over de noviteiten die we kunnen verwachten tijdens Hollandsch Slapen.

“Wij presenteren het Slaapsysteem Shape en matras LaVie. Het slaapsysteem SHAPE bestaat uit een boxspring, bijbehorende matras en eventueel topmatras. De boxspring is uitgerust met een traploos elektrisch instelbare schouder- en heupzone. Schouder- en heupzone zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen. Met de speciaal ontwikkelde matras ervaart de gebruiker de gepersonaliseerde instelling van deze zones zeer direct. De boxspring is liggend op het slaapsysteem – op elk gewenst moment – eenvoudig in te stellen naar de persoonlijke wensen van de gebruiker.”

“De LaVie matras volgt op de succesvolle introductie van de Liszt matrassen in september 2017. De LaVie matras is verkrijgbaar in 3 comfortklassen en heeft een kern van een 5 zone multipocket veren afgedekt met 100% Talalay natuurlatex. De hoes is gemaakt van een hoogwaardige zeer elastische stretch dubbeldoek. De matras is met de hand getuft en blind genopt, waardoor de matras er niet alleen zeer exclusief uit ziet, maar ook zeer stabiel is. De combinatie van de multipocket veren en de Talalay natuurlatex zorgt er voor dat de matras de contouren van lichaam uitstekend volgt. ODe matras heeft uitstekende ondersteunende, drukverlagende en ventilerende eigenschappen. De LaVie matras is circa 21 cm hoog.”

Foto’s van de noviteiten zijn nog niet beschikbaar vertelt Frank: “Maar tijdens het event Hollandsch Slapen zijn de noviteiten te zien en uit te proberen! Ik ben van mening dat het een mooie toegevoegde waarde is voor de slaapspeciaalzaak.”