Hilding Anders Duitsland presenteerde tijdens imm Cologne de Vindö van Carpe Diem. Bijzonder aan dit bed is dat het lijkt of het zweeft. Zelf spreken ze over hun ‘meest innovatieve bed ever’. Gelijk aan de nieuwe slogan van Carpe Diem: ‘Let the night set you free’, wilde Carpe Diem een bed ontwerpen dat vrijheid en futurisme samenbracht. Het resultaat was de Vindö, een verstelbaar bed met ingebouwde massagefunctie en een minimalistische stijl. Het bed heeft geen traditionele poten. In plaats daarvan rust het op een pilaarconstructie verborgen onder een stuk tapijt. Hierdoor lijkt het net of het bed zweeft of ‘vliegt’, zoals het merk zelf zegt. De techniek in het bed is gekoppeld aan een app, waarmee je de positie van het bed, de verlichting en de massagefunctie kan instellen en aanpassen. De techniek ondersteunt de nieuwste technologie van Android en Google en kan daardoor zelfs worden bediend met spraakopdrachten. Het bed is gestoffeerd met de laatste stoffen van Designers Guild, waarmee Hilding Anders eerder al een samenwerking mee was gestart.

Dit en meer noviteiten van imm Cologne 2018, Heimtextil 2018 en de (nog komende) VAKbeurs in de Woonindustrie, ziet u in Bedding Business Magazine. Maar houd ook onze website en social media kanalen in de gaten, want wij zijn iedere beurs ‘LIVE’ en er volgen nog veel meer noviteiten via deze kanalen.

Bedding Business Magazine mag u in ieder geval niet missen, het staat weer boordevol mooie interviews, beursverhalen en interessante weetjes, dus abonneer u nu voor maar 40 euro per jaar. Met Bedding Business Magazine en Bedding Business online bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de slapenbranche!