Op 1 januari jl is Jean-Pierre Willems gestart als Account Manager Nederland voor de merken Beka en Lattoflex. Jean-Pierre brengt een jarenlange ervaring als Account Manager mee, samen met recente ervaringen als verantwoordelijke van de bedding afdeling bij Berden in Blerick. Met deze aanstelling bevestigt Aquinos Bedding zijn ambitie om beide merken te versterken op de Nederlandse markt. een inlooptraject van enkele weken zal Jean-Pierre snel alle bestaande winkels bezoeken en de plannen voor de toekomst uit de doeken doen. Eerste kennismaking is ook mogelijk tijdens de Voorjaarsvakdagen van 5 tot 9 februari in de Woonindustrie in Nieuwegein.

Over Aquinos:

De Aquinos Group, opgericht in 1985, heeft zijn hoofdkantoor in Sinde – Tábua (Portugal). Aquinos is een van de grootste producenten van meubelbekleding en matrassen in Europa met meer dan 3.300 werknemers en productievestigingen in de belangrijkst Europese markten. Aquinos, met een jaaromzet van 650 miljoen euro in 2022, heeft door de strategische overname van Recticel Bedding in april 2022 zijn bedding activiteit versterkt en kan zijn bestaande productaanbod aan te vullen met sterke merken en door zijn klantenbestand en geografisch bereik uit te breiden.

Over Beka:

Belgische marktleider in boxsprings en pocketveren matrassen, gebrevetteerd hofleverancier van het Belgisch koningshuis.

Volledig tot rust komen, genieten van pure luxe en eindeloos comfort: het is een zalig gevoel. Dat gevoel hoort sinds 1935 bij het Beka-moment. De dag glijdt zachtjes van je af en je wordt weer volledig jezelf. Die momenten van indommelen en herbronnen beginnen bij de Belgische matrassen en boxsprings van Beka.

De unieke, gepatenteerde GELTEX-technologie zorgt voor een heerlijk uitgerust gevoel, elke dag opnieuw. Ongeëvenaard slaapcomfort dankzij zijn uitstekende ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. Zo wordt jouw bed, de beste plek ter wereld!

Om elk lichaam de juiste ondersteuning te geven, hebben we het nieuwe GELTEX schuim ontwikkeld in verschillende comfortgradaties: van een typische comfortlaag tot een stevige supportlaag.

https://www.bekabedden.nl/nl-nl

Over Lattoflex:

Al jaren DE referentie binnen ergonomisch slaapcomfort. Een klassieke lattenbodem, een hybride bedbodem of een zeer ergonomische Winx® bedbodem ? Al onze modellen vormen stuk voor stuk een ideale oplossing voor uw slaapcomfort. Om ’s nachts in alle comfort te kunnen rusten, heeft u in de eerste plaats een ergonomische matras nodig. Bij LATTOFLEX vindt u een uitgebreid aanbod aan natuurlatex  , Memory Foam matrassen en Geltex matrassen. Met behulp van onze kwaliteitsmatrassen, geniet u steeds opnieuw van een heerlijke nacht.

https://www.lattoflex.be/nl