De luxe Avek Ninety Boxspring komt als ‘Beste uit de test’ van de Consumentenbond. De Ninety scoort niet alleen erg goed op levensduur, maar verslaat alle andere boxsprings uit de test als het gaat om ligeigenschappen. En op ondersteuning scoort de Ninety goed voor zowel zij- als buikslapers. “We zijn erg blij met de bevestiging dat ons jarenlange vakmanschap en de strenge selectie van materialen ook in onafhankelijke testen een goede score oplevert!”, aldus Avek.

Royaal 3 laags slaapcomfort

Boxspring Ninety is een comfortabel boxspringbed, opgebouwd uit 3 royale lagen: de box, een pocketveringmatras, en de topper. “Deze lagen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en samengesteld uit hoogwaardige materialen, zodat je bed lang mee gaat. Bijzonder aan de Ninety is dat zowel de pocketvering in de box, de pocketvering in het matras en de OptiFoam® HR koudschuim kern in de topper allemaal zijn voorzien van 5 comfortabele zones. Hierdoor vormt het bed zich optimaal naar de lichaamscontouren. Zo lig je nog lekkerder en val je sneller in slaap.”

De Avek Boxspring Ninety is 90 jaar vakmanschap in 1 boxspring. 

Avek bestaat 90 jaar! “Al 90 jaar lang maken wij, in onze eigen fabriek in Friesland, met vakmanschap en liefde de beste bedden en boxsprings. Speciaal vanwege ons 90 jarig jubileum introduceren wij Avek Boxspring Ninety. Een luxe drielaags boxspring met vele extra’s, zoals de nieuwe Ninety achterwand, een extra dikke topmatras, een gratis set LED leeslampjes, en een gratis set in- en uitstapverlichting.”