Over iets meer dan 2 maanden is het weer zover! En de beursorganisatie en fabrikanten hebben er zin in: een nieuwe editie van Meubelbeurs Brussel van zondag 7 november tot en met woensdag 10 november 2021.

De organisatie: “Uit de vele reacties van meubelfabrikanten en -handelaars voelen we het enthousiasme in de meubelsector. Iedereen heeft er zin in om elkaar weer te ontmoeten en zaken te doen. De Meubelbeurs Brussel is dan de eerste afspraak in het najaar voor een internationale, commerciële beurs. De exposanten hebben hun collecties bijna klaar om aan de meubelhandel voor te stellen. Het is nog even wachten tot november, maar dan ontvangen we je graag opnieuw in Brussel in levenden lijve!”
Dat de Meubelbeurs Brussel Europa’s meest gastvrije beurs is, dat is algemeen bekend. Hier krijg je naast een warm onthaal ook jaar na jaar een beurs in originele opzet. Een gezellige beurs, maar vooral ook een beurs waar het goed zaken doen is. Met ruime aandacht voor presentatie en nieuwigheden in vaak erg fraaie standen. Exposanten uit België, Nederland, Duitsland, Italië en de rest van Europa investeren in de presentatie van hun collecties en etaleren hier hun nieuwigheden in primeur.

Meubelbeurs Brussel, nog steeds even gastvrij
De organisatie laat verder weten: “Hall 5 krijgt een nieuwe look, met een imposante entrée en een prachtige bar. Hiermee willen we je na twee jaar graag opnieuw hartelijk verwelkomen. In Square staat jaarlijks de trendy Meubelbeurs-bar centraal. In dit uniek rustpunt wordt je een hapje en een drankje gratis aangeboden. Andere gratis bars vind je aan de inkom van hall 5, in Brussels by Night en in Holland à la Carte. Voor een koffie of frisdrank kan je ook terecht in de coffee lounge in hall 4 of 8. Wil je iets uitgebreider lunchen, dan kan dat in de restaurants van Brussels Expo in hall 5 of hall 9.”

Furniture + fun = Brussels
Laten we eerlijk zijn, een bezoek aan de Meubelbeurs Brussel draait niet alleen om de meubelen. “Een uitstap ’s avonds in de stad hoort er net zo goed bij. Brussel heeft een ruime keuze in restaurants en bars, waar je de dag gezellig kan afsluiten. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij voor jou een selectie gemaakt van plekken die ons kunnen bekoren. Je vindt ze mooi opgelijst terug op onze website. Het culturele leven in Brussel is na covid ook helemaal terug, met verschillende interessante tentoonstellingen en concerten. Hierover zullen we u later verder berichten”, aldus de organisatie.

Benieuwd naar de exposanten die zich al hebben aangemeld? Klik dan hier: Meubelbeurs Brussel.

Meubelbeurs Brussel vindt plaats van van zondag 7 tot en met woensdag 10 november.