In Beddingbusiness en op beddingbusiness.nl was onlangs een volledig artikel te vinden over de nieuwe koers van Hilding Anders. Hierin vertelde Annemiek Postma ook over de acties die zij hebben opgezet voor deze coronatijd. Artikelen die op voorraad zijn, dus snel leverbaar.
Hemelvaart zit eraan te komen! Dus nog even een opfrisser met de acties die er voor de slaapspecialisten zijn.

“Inmiddels hebben we de Paasdagen al een tijdje achter ons gelaten en bereidt u zich wellicht voor op een Hemelvaartsweekend dat wederom anders zal zijn dan dat u gewend bent. Wij hopen dat de door ons ingezette initiatieven u hebben bereikt en u helpen de consument naar uw winkel te krijgen en vervolgens de order op papier te krijgen”, aldus Hilding Anders.

Pullman Direct support
Een assortiment dat met een maximale levertijd van 8 werkdagen, op commissie, leverbaar is. Hoe sneller u, uw bestelling in huis heeft, hoe sneller het bij de consument bezorgd kan worden, hoe sneller de factuur de deur uit kan gaan en u uw geld op de rekening heeft staan. Hier maken alle medewerkers van Hilding Anders Nederland zich hard voor.

Pullman Direct Support bestaat uit:

  • Silverline Premier
  • Silverline Excellence
  • Silverline Allure
  • Silverline Master

Maten: 90 x 200 / 210

Clean Sheets (voor Eastborn en Pullman) 
Als Hilding Anders hebben we ons zelf tot doel gesteld iedereen een goede nachtrust te bezorgen. Sinds een aantal weken hebben we hier een tweede doel aan toegevoegd ‘iedereen gezond houden’. In dit kader hebben we de ‘Clean Sheet’ ontwikkeld. Een sheet dat over het matras gelegd kan worden alvorens de consument gaat testen.

Meer informatie: www.hildinganders.nl.

Nog niet het complete artikel gelezen van Hilding Anders? Lees verder op onze website!