eve sleep brengt als eerste online matrassen merk een tweede variant, het ‘light matras’ op de markt.

Jas Bagniewski, CEO, eve Sleep: “Het nieuwe light matras is gemaakt van twee schuimlagen en heeft 5 ondersteunende zones die zorgen voor drukverlichting tijdens het slapen. Het matras is een zusje van het originele eve Sleep matras, met een voordeliger prijskaartje. Het light matras is toegevoegd aan het assortiment om op deze manier meer mensen te kunnen bereiken. Een goede nachtrust en een goed begin van de dag zijn zó belangrijk dat iedereen hiervan moet kunnen genieten, ongeacht wat je budget is.”

Over het matras laat eve Sleep weten: 

Binnenkant
“Het nieuwe matras van eve heeft twee van de drie lagen die in het originele eve matras voorkomen: de evecomfort® laag en de ondersteunende basis laag. Je hebt dus dezelfde ondersteuning, veerkracht en duurzaamheid als bij het originele eve matras.”

Ondersteuning
“Om de druk op de schouders te verminderen zijn er 5 ondersteunende zones aan het matras toegevoegd. De zones zorgen ervoor dat het matras goed inspeelt op de plekken waar je lichaam extra ondersteuning nodig heeft.”

Belofte
“Het eve light matras heeft, net als het originele eve matras, een proefperiode van 100 dagen. Daarnaast wordt het matras gratis tot aan de voordeur geleverd en, indien nodig, gratis geretourneerd. Het matras komt vacuüm verpakt en netjes opgerold in een handige doos. Je hoeft het matras alleen uit te pakken in je slaapkamer en binnen paar uur is het matras gebruiksklaar.”

Toevoeging CEO
“Het is ons doel om functionele, mooie producten te ontwikkelen, die makkelijk te verkrijgen zijn. Dit betekent dat deze moeten worden verkocht tegen een betaalbare prijs. Met het nieuwe light matras wordt een geweldig matras aangeboden voor een nog betere prijs. Het matras is duidelijk lichter dan de originele variant. Ook opmerkelijk is het prijsverschil. De prijs van het nieuwe matras is maar 2/3e van de prijs van het origineel. Wij zijn erg blij met de lancering van het nieuwe matras en hopen dat nog meer mensen hiermee hun dag beter zullen starten.”