Bedding Business was vandaag – zondag – aanwezig op de eerste dag van het welbekende event Hollandsch Slapen. Een gezellige eerste dag, maar de meeste bezoekers worden maandag verwacht. Niet geheel onverwacht, want einde dag is er natuurlijk de gezellige bbq en het optreden van Niels Geuzebroek. 

Bij elke deelnemer – en dat zijn er 13 – is wel wat nieuws te vinden. Op de plattegrond die je meekrijgt wordt duidelijk in welke kamers de deelnemers staan en je wordt de hele dag verwend met drankjes, broodjes en lekkere hapjes. Dat is natuurlijk heerlijk en gezellig, maar we komen uiteraard ook voor de noviteiten.

 

Bij Hilding Anders wordt bij binnenkomst de mooie bedframe Rörö gepresenteerd van Carpe Diem, die uitgevoerd kan worden in luxe stoffen. Het kan gecombineerd worden met de Lilla en Stora matrassen. Een geweldig geheel. Lars de Ruiter weet er alles over te vertellen. Ook voor Eastborn en Pullman is er nieuws. Wie niet naar het Hilding Anders event is geweest dit jaar moet zeker even langsgaan. Hilding Anders laat iedereen kennismaken met de vernieuwde trendkleur voor de Ruby set, een set die zeer betaalbaar is en waar iedereen kan meeliften met een knallende Eastborn najaarscampagne. Ook ‘Sand by Eastborn’ wordt getoond. Pullman Original met daarin de unieke Triple InSide pocketveer technologie en de uitbreiding met ‘The Romo Group’ stoffencollectie is ook te bewonderen.

Bij Avek is ook genoeg te zien. Het thema is zwart gecombineerd met opvallende kleuren. Zo zijn veel boxsprings voorzien van fraaie zwarte potensets die, gecombineerd met unieke kleurige stoffen van onder andere de Ploegh, zorgen voor commerciële plaatjes. Avek presenteert daarnaast de nieuwe, luxe stof Freon, nieuwe zwarte pootjes en een nieuwe topmatras voor Boxpring Simmer. Ook is er aandacht voor Boxspring Ninety, die ondanks nieuwe testen, nog steeds bovenaan staat als Best geteste boxspring bij de Consumentenbond.

Bij Steel&Stockings hebben ze echt iets unieks. Geen recht toe recht aan ledikant, maar ronde vormen. “We hebben dit jaar vooral inspiratie opgedaan op de beurs Maison Objet Paris. Heerlijk 2 dagen rond gestruind en vooral gelet op kleine details. Een nieuw model komt tot stand door combinaties van nieuwe items, andere vormen, mooie volle stoffen en de Steel&Stockings look, dit alles bij elkaar vormt een nieuw ontwerp.” Het resultaat is iets dat we niet vaak zien. De moeite waard!

Op Hollandsch Slapen vindt u bij Ducky Dons dit jaar weer de gehele Silvana collectie mét enkele uitbreidingen. De introductie van de Comfort kussenserie en de Support Royale kussenserie, elk in zes stevigheden, bleek een groot succes. Daarom worden er nieuwe kussenseries met elk ook weer zes stevigheden toegevoegd. En wat dacht je van de travel pillows?

Wat Auping presenteert hebben jullie ook al kunnen lezen in het magazine en op deze website. Maar nu hebben we het met eigen ogen gezien. De limited edition van de Essential én de Smart Base. Het is heel interessant om te zien hoe deze slimme bedbodem werkt. Wij spraken hierover uitgebreid met Ine Stultjens en Bas Minkes. Meer lezen? Dat kan hier: https://www.beddingbusiness.nl/auping-hollandsch-slapen/

Er is uiteraard nog veel meer moois te zien! Deze week volgt deel 2!!