De nieuwste uitgave van Bedding Business Magazine is alweer verschenen. In deze lijvige editie leest u het grote Freek Fidder interview. De ondernemer is met zijn gloednieuwe showrooms van Fidder Slapen Exclusief een nieuwe weg ingeslagen. Ook bezochten we Slaapspecialist Hendriksen uit Dordrecht. Waarom kiest deze retailer heel bewust voor Mattsons en Styldecor? Over retailers gesproken: ook brengen we een interview met Hans en Harold Seip van Alexander Slapen en 2 Auping Stores in Barendrecht.

 

 

Het Zweedse topmerk Carpe Diem Beds breidt het aanbod uit met de opvallende Iconic Collection: ‘Het gevoel te zweven op het matras komt nu ook terug in het zwevend design’. Een reportage.

Verder waren we bij de opening van de nieuwe fabriek van Avek en bezochten we de Woonindustrie voorjaarsbeurs en de Independent Hotel Show. We blikken nog eenmaal terug. Vooruit blikken we op de ABK Open. Deze beurs gaat voortaan door het leven als Hometex.

Onze columnisten Jurgen Swinnen, Shannon Daams, Hidde Hulshof, Maarten Stoffels, Peter Zeylmaker, Trea van Wamel, Lianne Smits en Pierre van Bergen delen als subject matter experts hun ervaringen op het gebied van marketing, slapen, ondernemen en nog meer actuele zaken gerelateerd aan uit het slapenvak.

Deze editie wordt verrijkt met een prachtige uitklapcover van Ubica. Het iconische beddenmerk komt terug! Lancering: november ’24.

Veel leesplezier.

Nog geen abonnee, maar wel slaapprofessional? Mail meteen naar linda@businesscontentmedia.nl en ontvang voortaan uw vakblad op reguliere basis.