De eerste editie van Bedding Business Magazine is verschenen. En wat ben ik trots op ons team! We hebben ontzettend hard gewerkt en wat er nu staat is precies wat we eigenlijk al jaren voor ogen hadden. Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan het lezen van dit nieuwe vakmagazine, als dat ik en ons team hebben gehad om het te maken.
Het allerbelangrijkste is dat u na het lezen van dit magazine, maar ook onze nieuwsbrief, website en social media, op de hoogte bent van alles wat er gebeurt in de beddenwereld. Bedding Business is hét platform voor de slapenbranche, zowel online als offline. Blijf ons dus volgen, lezen en opzoeken! En heeft u zelf nieuws te melden? Laat het mij weten. Dit magazine is er voor u, maar ik maak het natuurlijk graag mét u.

Ik verheug me alweer op de volgende editie, die eind januari weer in uw brievenbus ligt. Met trots zeg ik daarom nogmaals YES, WE DID IT! Ik wil iedereen bedanken die zich voor 100% heeft ingezet om ons nieuwe platform op te zetten. Daarbij was een ding essentieel: het vertrouwen van de branche in ons team. Bedankt daarvoor! We zullen jullie niet teleurstellen. Gelukkig nieuwjaar!